קידום אתרים בגוגל Secrets

הערה – ככל שהאתר מכיל יותר דפים, כל הסיכוי שלא נקבל תוצאות מדויקות מהבדיקה הזו. למרות זאת, מדובר באינדיקציה פשוטה וטובה מספיק על מנת לקבל מושג ראשוני.

על מאמר שסוקר את היתרונות של תוכן שטחי המפורסם בתדירות גבוהה מול היתרונות של תוכן מעמיק המפורסם בתדירות נמוכה תוכלו לקרוא כאן.

כשהוא עושה זאת, חשוב יהיה שמקדם האתרים יפעיל יצירתיות רבה ויגרום לתגי הכותרת להתבלט מעל יתר תוצאות החיפוש במנוע החיפוש.

ככל שיעבור הזמן בתהליך הקידום, תמצאו עצמכם משקיעים בשני עולמות עיקריים: עולם התוכן ועולם הקישורים. מאחר שתקציב הקידום שלכם הוא תקציב מוגבל, תאלצו לקבל החלטה כיצד אתם משקיעים את תקציב התוכן והקישורים שלכם, או נכון יותר, מה יהיה שיעור התקצוב של התוכן ושיעור התקצוב של הקישורים.

להרחבה על השימוש בקישורים פנימיים במאמר, וכן כיצד מבנה נכון יכול לשרת הן את הגולשים והן את מנוע החיפוש, אנא עיינו במדריך הבא.

ויש גם אנשים אחרים, שמעדיפים תוכן מצולם וערוך היטב, שמגיע להם את המידע בצורה שבה הם יכולים להיות מרוכזים בוידאו, ולקבל ערך מוסף ישירות לוריד.

שילוב תגית הקנוניקל בצורה נכונה יאפשר לכם להימנע מנקיטת פעולה ידנית על ידי מנוע החיפוש בגין הפרה של זכויות יוצרים ושכפול תוכן.

אחרי התעסקות עם נותני רבים רואים את נוחות השימוש של מערכת המטריפה שיצרתם!!

מהרגע שמפסיקים, עם הזמן נאבד את היתרון אל מול המתחרים שלא נחים על זרי הדפנה.

אם הינכם יודעים פחות או יותר כמה עמודים יש באתר, בידקו האם זה עולה בקנה אחד עם מה שגוגל מציג בתוצאות.

נכון, לא בכל תחום נדרשים תכנים ארוכים ומאמרים מדעיים שישפכו אור על סוגיות ליבה בנושא, אולם תוכן ערכי, שמספק לגולשים ערך, מכווין אותם בתוך ים המידע שבו הם מוצפים, ועוזר להם לחלץ את העיקר מן הטפל הוא בהחלט מרכיב משמעותי באסטרטגיית קידום האתר.

אם אתם מחפשים רק נושא ספציפי כלשהו, ולא את כל המדריך המלא (הוא ארוך ומקיף, כבר אמרתי – מדרים קידום אתרים מ-ל-א ובחינם!), כאן תמצאו את כל המידע מפורק לפרקים:

אחת מן המשימות אליהן צריך לגשת מקדם אתרים בבואו לבצע אופטימיזציה לאתר היא לזהות את הקישורים השבורים באתר, כלומר, הקישורים שיוצאים מדפי האתר אך מובילים לכתובת שאינה רלוונטית עוד, ולטפל בהם. על מנת לטפל בקישורים שבורים יש צורך במיפוי התוכן אליו מתייחס הקישור, במציאת תוכן אלטרנטיבי שיכול לספק מענה לחווית הגלישה click here של המשתמש אשר עושה שימוש בקישור, ובביצוע הפניות קבועות או זמניות לעמוד החדש.

זמן שהייה הינו אחד המדדים שיכול לעשות בהם מנוע החיפוש שימוש כדי להבין את מידת שביעות הרצון של הגולש באתר, ולהסיק מתוכו האם כדאי לדרג עמודים מסויימים באתר גבוה בדף תוצאות החיפוש. זמן שהייה ארוך יכול, אמנם, להצביע על מידה מסויימת של שביעות רצון של הגולש מן האתר, אך זמן שהיה קצר לאו דווקא מסמן את ההפך: לעיתים השאליתא שמבצע הלקוח היא כזאת שניתן לתת לה מענה באמצעות טקסט קצר וממוקד.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *